Moonshot Financial Planning

Ties Klievink

Ik breng u naar het enige waar het écht om draait in uw leven.

T

wee maanden voor ‘ de val van Lehman Brothers’ startte ik in de financiële dienstverlening. Dit moment wordt gezien als de start van de mondiale bancaire en latere financiële crisis. Nooit eerder werd zo duidelijk dat de financiële sector zijn eigen financiën niet op orde had.

In de tijd dat het vertrouwen in banken en bankmensen met rasse schreden terug liep, ben ik opgeleid. Ik werd ingezet om het vertrouwen van klanten terug te verdienen. Dat lukte vaak wel en soms niet.

Dat laatste maakt mij scherper en inventiever. Mijn benadering, de focus op de belangen van mijn klanten, werd zowel door mijn opdrachtgevers binnen de bancaire wereld als door mijn particuliere klanten gewaardeerd. Ik kon er echter niet voor zorgen dat de financiële wereld haar vertrouwen terugkrijgt.

In de laatste drie jaar als ondernemer heb ik echter een totaal nieuwe wereld ontdekt, parallel aan de financiële dienstverlening. Een wereld waar ik niet beloond en gewaardeerd wordt op producten, noch op mijn adviezen. Mijn klanten waarderen mij omdat ik dromen mogelijk maak. Ik breng ze naar het enige waar het echt om draait in hun leven.

Benieuwd naar wat dat is?